Uscator de rufe cu condensator Whirlpool Supreme Dryer DDLX 70110, 6 th Sense, 7 kg, Clasa B

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Whirlpool Supreme Dryer DDLX 70110 este un uscator de rufe rezonabil din perspectiva pretului de achizitie, ce vine in ajutorul tau si te va scapa de probleme umiditatii excesive din aer. Este un produs usor de folosit, iar din punctul meu de vedere, ar trebuie sa constituie o prioritate pentru cei ce nu beneficiaza de un spatiu special amenajat pentru intinderea si ucarea rufelor. Balconul apartamentului nu este tocmai o optiune buna, mai ales in sezonul rece, fiindca hainele se usuca extrem de greu, iar umiditatea va patrunde cu foarte mare usurinta in locuinta si iti poate crea probleme serioase.

Uscatorul de rufe Whirlpool Supreme Dryer DDLX 70110 este prevazut cu o capacitate de 7 kg, fiind potrivit pentru un cuplu sau chiar pentru o familie cu un copil. Trebuie sa recunosc ca nu exceleaza in ceea ce priveste eficienta energetica, fiindca este incadrat in clasa B, insa trebuie tinut cont de faptul ca un uscator de rufe consuma mai mult decat o masina de spalat rufe.

Umiditatea extrasa din haine sub forma de aburi va fi transformata, din nou, in picaturi de apa, ce vor fi colectate intr-un recipient integrat in aparat, ce dispune de o capacitate de 5 litri. Acest recipient va trebui golit periodic.

Whirlpool Supreme Dryer DDLX 70110 este echipat cu 13 programe de uscare ce vor acoperi atat nevoie de baza, cat si nevoi speciale. Printre acestea se numara programul pentru jeans eficient in uscarea hainelor foarte groase, uscarea mixta, programul pentru haine sport, din bumbac, sintetice, lana si asa mai departe. In functie de tipul hainelor adaugate, vei alege si programul potrivit.

Tehnologia al 6-lea simt asigura rezultate excelente de uscare, dar si usurinta in utilziare. In acelasi timp, tehnologia Wool Excellence ofera o ingrijire atenta hainelor, in functie de materialele acestora, pentru a nu le degrada. Ajusteaza parametrii astfel incat hainele sa fie potrivit uscate, fara a face exces.

Functia de programare intarziata permite amanarea orei de incepere a uscarii in functie de programul tau.

La finalul oricarui program de uscare, aparatul te va avertiza prin inteermediul unui semnal acustic ca poti scoate hainele din interiorul sau.

Uscatorul este prevazut cu un design placut, destul de asemanator unei masini de spalat rufe, carcasa fiind de culoare alba. Frontal, se afla panoul de control prevazut cu un buton rotativ prin intermediul caruia vei alege programul de uscare dorit, iar pentru a iti fi mai usor, in jurul sau se afla pictograme sugestive pentru a sti ce program vei alege. Tot aici se afla display-ul prin intermediul caruia vei putea monitoriza timpul ramas pana la finalizarea programului.

Usa hubloului este destul de mare, avand un diametru de 38 cm, deschiderea realizandu-se pe partea dreapta.

In ceea ce priveste zgomotul produs, nivelul maxim este unul rezonabil, ce nu depaseste 70 dB.

Dimensiunile uscatorului sunt de 65.9 cm adancime, 59.6 cm latime si 84.5 cm inaltime, avand o greutate de 40 de kg.

Concluzii si Pareri

Whirlpool Supreme Dryer DDLX 70110 este un uscator eficient ce usuca hainele foarte bine, fara sa le degradeze. Clientii actuali confirma acest lucru si adauga ca reprezinta un adevarat must-have in orice locuinta. De asemenea, sustin ca programele sunt suficient de diversificate si atrag atentia asupra faptului ca filtrul din interior si rezervorul in care este colectata apa trebuie verificate destul de des, drept pentru care ei aleg sa le curete dupa fiecare uscare. Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

 

Review pe scurt: Whirlpool Supreme Dryer DDLX 70110

9.3

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Programe si Functii

9.3/10

Pret

9.4/10

Design

9.2/10

PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • 13 programe de uscare
  • Programare intarziata
  • Tehnologia al 6-lea simt
  • Tehnologia Wool Excellence

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *