Uscator de rufe Whirlpool Supreme Dryer HSCX 80420 cu o capacitate de 8 kg – Review detaliat

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Whirlpool Supreme Dryer HSCX 80420 este un uscator de rufe foarte util, iar din punctul meu de vedere, reprezinta solutia optima pentru a scapa de umeazeala din casa provocata de inexistenta spatiului de depozitare a hainelor proaspat spalate. Este intr-adevar o problema de actualitate si, probabil, este o raritate proiectarea spatiului special pentru a intinde rufe, astfel incat umezeala din haine sa nu ajunga si in locuinta.

Uscatorul Whirlpool Supreme Dryer HSCX 80420 ofera o capacitate de 8 kg, suficient de mare chiar si pentru o familie cu 1-2 copii. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, ceea ce inseamna un consum redus de energie electrica.

Indiferent de tipul hainelor, fie ca este vorba despre haine delicate sau hainele bebelusilor, acest aparat se descurca eficient in orice situatie, in functie de tipul materialului. Gratie tehnologiei 6th Sense ce optimizeeaza etapa de uscare prin intermediul senzorilor de temperatura si umiditate, aparatul dispune de o gama variata de functii si optiuni care se vor adapta in functie de tipul de nevoi.

Tehnologia al saselea simt asigura rezultate net superioare, dar si economii semnificative cu energia electrica. La rezultate efoarte bune de uscare contribuie si tehnologia Wool Excellence dedicata hainelor din lana. Asigura o ingrijire delicata, fara a deteriora tesatura.

Soft move asigura miscari lente si delicate ale tamburului, in functie de programul pe care il selectezi. Practic, micarile acestuia sunt personalizate in functie de tipul hainelor adaugate. Aceste miscari consitutie o combinatie inteligenta intre acceleratie, viteza, pauza si rotatii.

Indata ce rufele s-au uscat, sistemul de incalzire se va opri, iar cuva va continua sa se roteasca pentru o durata scurta de timp. Astfel, reduce sifonarea hainelor care nu vor putea fi scoase din uscator imediat dupa ce programul a luat sfarsit. Astfel, pentru mai putine cute si pentru inlaturarea mirosurilor nedorite, aburul curatand eficient hainelor, reimprospatandu-le.

Uscatorul Whirlpool Supreme Dryer HSCX 80420 beneficiaza de 11 programe de uscare, suficient de diversificate pentru a acoperi toate tipurile de nevoi. Printre acestea se numara programul special pentru lenjerie sau pentru haine sintetice ori din bumbac. In plus, poti adauga haine din bumbac si sintetice in cadrul aceluiasi ciclu de uscare activand programul de uscare mixta.

Atunci cand hainele tale au nevoie de o simpla reimprospatare poti apela la programul de aerisire a hainelor. De asemenea, exista program special chiar si pentru pilote sau cuverturi, reusind sa le usuce in timp util, ulterior putand fi asezate direct pe pat.

De asemenea, poti amana ora de incepere a spalarii, astfel incat sa corespunda cu programul tau.

In ceea ce priveste design-ul, uscatorul beneficiaza de un aspect elegant si foarte modern, carcasa fiind alba. Frontal, se afla panoul de control cu un display foarte intuitiv, de unde vei realiza toate ajustarile dorite si vei alege programul potrivit. Butoanele de control sunt de tip touch, fiind usor de accesat si utilizat.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, este rezonabil, fiindca nu depaseste 65 dB.

Dimensiunile aparatului sunt de 65.9 cm adancime, 59.6 cm latime si 84.5 cm inaltime, avand o greutate 47 kg.

Concluzii si Pareri

Whirlpool Supreme Dryer HSCX 80420 este un model de uscator eficient, ce reuseste sa usuce hainele in timp util si, mai ales, este foarte atent cu tesatura hainelor. Clinetii sustin ca merita investitia pana la ultimul banut, caci cu ajutorul sau au rezolvat foarte multe probleme, inclusiv umiditatea din aer si hainele pe calorifer pe timpul iernii. De asemenea, au apreciat la ea faptul ca este foarte economica, eleganta, iar programele din dotare acopera toate tipurile de nevoi. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent. Aici poti gasi si tu o oferta de pret rezonabila!

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Uscator cu condensare
Tip incastrare Standard
Tip incarcare Frontala
Tip panou de comanda Digital
Numar programe 11
Eficienta energetica Clasa A++
Eficienta energetica uscare Clasa A
Culoare Alb
Adancime 65.9 cm
Latime 59.6 cm
Inaltime 84.5 cm
Greutate 47 Kg

SPECIFICATII TEHNICE

Tip alimentare Electric
Capacitate de incarcare 8 Kg
Nivel zgomot 65 dB

PROGRAME & FUNCTII

Functii Programare intarziata

Functie anti-incretire a tesaturii

Programe uscare Lenjerie

Sintetic

Bumbac

Uscare mixta

Uscare delicata

Lana

Aerisire

Cuverturi/Pilote

Pentru calcat

Tehnologii 6th Sense

Wool Excellence

Soft Move

SteamCare

Uscator de rufe Whirlpool Supreme Dryer HSCX 80420, 6th Sense, 8 kg, Clasa A++, Alb

9.7

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Programe si Functii

9.6/10

Pret

9.5/10

Design

9.7/10

PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Eficienta energetica
  • Programe diversificate
  • Tehnologii avansate
  • Design elegant

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *