Uscator de rufe Whirlpool Supreme Dryer HSCX 90420, Pompa de caldura, 6th Sense, 9 kg, Clasa A++

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Whirlpool Supreme Dryer HSCX 90420 este un uscator de rufe incapator si economic, un adevarat ajutor in orice locuinta unde nu exista spatiu special amenajat pentru intinderea si uscarea rufelor. Umiditatea din aer poate crea probleme serioase atat sanatatii celor din jur, cat si locuintei, fiindca poate determina formarea mucegaiului.

Uscatorul de rufe Whirlpool Supreme Dryer HSCX 90420 pune la dispozitie o capacitate generoasa de 9 kg, motiv pentru care il recomandam si familiilor mai mari. Totodata, aparatul este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un cosnum energetic redus.

Tehnologia al 6-lea simt asigura cele mai bune rezultate la uscare, usurinta in utilizare, dar si economii cu energia electrica. Are capacitatea de a detecta cantitatea de haine adaugata pentru a adapta resursele necesare in raport cu aceasta.

Datorita miscarilor delicate ale tamburului, poti adauga orice tip de haine, indiferent de material. Miscarile sunt practic personalizate in functie de tipul tesaturii si incarcatura adaugata, acestea fiind detectate inca dinaintea derularii programului ales. Aceste miscari reprezinta o combinatie intre acceleratii, viteza, pauza si rotatii.

Cu ajutorul puterii naturale a aburului, hainele vor fi uscate eficient, dar si delicat, indiferent de tesatura. In plus, la finalul programului acestea pot fi chiar si purtate sau direct puse in dulap.

De asemenea, in functie de incarcatura, poti alege nivelul de uscare, fie ca iti doresti haine mai mult sau mai putin uscate.

Whirlpool Supreme Dryer HSCX 90420 este prevazut cu o gama foarte variata de programe care vor acoperi toate tipurile de nevoi. Printre acestea se numara programul bumbac potrivit pentru uscarea exclusiva a hainelor din bumbac, programul bumbac eco potrivit pentru hainele din bumbac cu grad normal de umiditate. Programul mixt permite uscarea hainelor din bumbac alaturi de cele din material sintetic. Programul sintetice permite uscarea articolelor din fibre sintetice. Programul pentru tesaturi delicate este recomandat pentru acele haine care necesita o ingrijire atenta. Wool excellence este potrivit pentru uscarea hainelor din lana cu eticheta Woolmark total  easy care wool. 

De asemenea, exista si un program pentru articolele voluminoase, cum ar fi paturi, sarci de dormit si asa mai departe. Programul ventilare presuppune ventilarea, improspatarea si catifelarea hainelor fara sa le incalzeasca. In plus, poti selecta durata de ventilare cu ajutorul optiunii timp de uscare. Reimprosparea cu aburi este si el un program eficient, pentru ca permite simpla reimprospatare a tesaturii si indepartarea mirosurilor neplacute. Timp de uscare este un program de uscare ce presupune o limita de timp, limita pe care o vei stabili in functie de continutul adaugat.

Functia aburi reuseste sa reduca cutele de pe suprafata hainelor, inclusiv in cazul celor realizate din bumbac, fibre sintetice si ametecurile lor, adaugand o etapa de umidificare la finalul ciclului de uscare. Aceasta functie poate fi activata doar pentru incarcaturi mici, iar la final, hainele pot fi asezate direct pe umeras.

Exista trei nivele de uscare pe care acest uscator le permite: Uscare antisifonare potrivit pentru calcarea rufelor imediat dupa finalizarea programului de uscare, hainele fiind foarte putin umede, Uscare pentru asezare in dulap in care hainele pot fi introduse direct in dulap imediat dupa finalizarea programului si Uscare extra care atinge nivelul maxim de uscare.

Programare intarziata este, deopotriva, o functie foarte utila intrucat permite amanarea orei de incepere a spalarii de la o ora pana la 23 de ore. In plus, daca ai si copii mici, atunci trebuie sa stii ca poti bloca panoul de control pentru ca acestia sa nu deregleze setarile realizate de tine anterior.

Uscatorul este prevazut cu un design elegant, avand o carcasa alba, fiind foarte usor de integrat in orice loc l-ai amplasa. Frontal, se afla panoul de control prevazut cu display LCD unde poti verifica cei mai importanti parametrii, inclusiv timpul ramas pana la finalizarea programului, precum si anumiti indicatori foarte importanti cum ar fi: rezervor de apa plin te va atentiona ca este necesarea golirea rezervorului de apa, filtru inferior infundat indica faptul ca trebuie curatat filtrul inferior si filtru de pe hublou infundat vizeaza curatarea filtrlui de pe hublou.

Cuva are o capacitate de 121 litri, iar hubloul este suficient de mare incat sa permite manavrarea facila a articolelor voluminoase in interiorul si din interiorul masinii. Deschiderea acestuia se realizeaza pe partea dreapta.

Presupune un mod de functionare destul de silentios, astfel ca nivelul de zgomot produs nu depaseste 65 dB.

Dimensiunile aparatului sunt de 65.9 cm adancime, 59.6 cm latime si 85.5 cm inaltime, avand o greutate de 47 de kg.

Concluzii si Pareri

Whirlpool Supreme Dryer HSCX 90420 este un uscator de rufe incapator si foarte economic, ce asigura o uscare optima a hainelor intr-un timp foarte scurt. Cumparatorii sunt de parere ca este un aparat foarte util, usor de intretinut care isi face treaba eficient. De asemenea, apreciaza foarte mult la el consumul energetic scazut si diversitatea programelor care acopera orice tip de nevoi. Totodata, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este rezonabil.

Pareri pe scurt: Whirlpool Supreme Dryer HSCX 90420

9.2

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.3/10

Programe si Functii

9.5/10

Pret

9.0/10

Design

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret rezonabil
  • Capacitate mare
  • Eficienta energetica
  • Programe diversificate
  • Functii utile

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *