Uscator de rufe GORENJE DE92G – Review si Pareri pertinente

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

GORENJE DE92G este un model de uscator de rufe foarte bun, ce ofera o capacitate de incarcare generoasa, un consum energetic bun, dar mai ales, o gama foarte variata de programe, reusind sa acopere orice fel de nevoi ati avea. Din punctul meu de vedere, un astfel de aparat nu ar trebui sa lipseasca din nicio locuinta, mai ales, acolo unde nu exista spatiu special pentru uscarea hainelor. Insa, mai intai de toate, as vrea sa va prezint mai multe detalii referitoare la acest produs, in vedefrea formarii unei pareri cat mai pertinente cu putinta.

Uscatorul de rufe GORENJE DE92G ofera o capacitate generoasa de 9 kg, timp in care este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 259 kWh.

Uscatorul are la baza o gama foarte variata de programe ce acopera integral orice fel de nevoi ati avea. Printre acestea se numara:

 • Cotton – este potrivit pentru uscarea articolelor din bumbac, putand fi reglat nivelul de uscare: Storage, Standard sau Iron. Storage permite uscarea optima a hainelor ce urmeaza a fi depozitate in dulap, Standard este potrivit pentru uscarea hainelor mai groase, iar Iron presupune ca, la final, hainele sa ramana usor umede pentru o calcare mai facila. Sarcina maxima de incarcare este de 9 kg.
 • Mix – pot fi introduse atat articole din bumbac, cat si din materiale sintetice, beneficiind de doua nivele de uscare pentru care puteti opta: Storage, respectiv Iron. Sarcina maxima de incarcare este de 3.5 kg.
 • Wool – ofera o ingrijire atenta articolelor din lana sau matase, sarcina maxima de incarcare fiind de 2 kg.
 • Delicate – asigura o uscare atenta articolelor realizate din fibre sintetice, prevenind degradarea lor. Sarcina maxima de incarcare este de 1 kg.
 • Air refresh – presupune reimprospatarea tesaturii hainelor care au capatat un miros neplacut, capacitatea maxima admisa fiind de 2 kg.
 • Down wear – este ideal pentru articole captusite sau umplute cu material cum ar fi pernele, paturile, jachetele etc. Putem introduce o incarcatura de maxim 1.5 kg.
 • Baby – pot fi introduse hainele bebelusilor, fara a depasi sarcina maxima de 4 kg.
 • Sports – este ideal pentru hainele cu membrana, echipamentele sportive si asa mai departe, capacitatea maxima fiind de 3 kg.
 • Shirts – este special creat pentru uscarea camasilor si bluzelor, prevenind sifonarea lor. Sracina maxima este de  2kg.
 • Time – este un program de uscare cu temporizare, putand opta pentru 30 de minute, 60 de minute sau 90 de minute. Sarcina maxima de incarcare este de 4 kg.
 • Bedding – este ideal pentru uscarea lenjeriei de pat, fara a depasi sarcina maxima de 5 kg.

Totodata, uscatorul beneficiaza si de o serie de functii speciale ce completeaza perfect programele din dotare. Printre acestea, se numara Extra dry ce permite ajustarea nivelului de uscare. Halfload implica alegerea incarcaturii normale sau jumatate de incarcatura, ajustand astfel si timpul de uscare a hainelor. Start Delay presupune amanarea orei de incepere a uscarii de la 30 de minute pana la 24 de ore. Anti crease vizeaza reducerea sifonarii hainelor. Blocare de siguranta pentru copii implica dezactivarea panoului de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla setarile realizate anterior.

Gratie tehnologiei TwinAir, articolele voluminoase vor fi uscate in mod uniform, iar, in final, vor fi si mai putin sifonate.

Uscatorul prezinta un design destul de simplu, carcasa fiind alba. Frontal, regasim panoul de control prevazut cu buton rotativ de selectie a programului de uscare dorit si display prin intermediul caruia putem verifica timpul ramas pana la finalizarea programului sau putem activa functiile auxiliare. Hubloul este suficient de mare incat sa permita manevrarea facila chiar si a articolelor voluminoase.

Dimensiunile aparatului sunt de 60 cm latime, 62.5 cm adancime, si 85 cm inaltime, avand o greutate de 50 de kg.

Concluzii si Pareri

GORENJE DE92G este un uscator de rufe foarte bun despre care pot afirma cu certitudine ca isi face treaba eficient. Cumparatorii sunt foarte incantati de el si sustin ca i-a ajutat sa scape definitiv de grija hainelor ude si, implicit, de umiditatea din locuinta provocata de hainele puse la uscat in locuri nepotrivite. De asemenea, apreciaza faptul ca este un uscator incapator, economic si dispune de o gama foarte variata de programe potrivite pentru orice nevoi. Il recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: GORENJE DE92G

9.9

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Programe si Functii

9.9/10

Pret

9.8/10

Design

9.6/10

PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate generoasa
 • Eficienta energetica
 • Gama foarte variata de programe
 • Functii utile

Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *