Uscator de rufe Heinner HCD-V804SB – Review si Pareri utile

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Uscator de rufe Heinner HCD-V804SB, Condensare, 8 kg, Display LED, Lumina cuva, Anti-sifonare, Clasa B, Alb

Heinner HCD-V804SB este un uscator de rufe foarte convenabil din perspectiva pretului, ce vine la pachet cu o serie de programe foarte utile, oferind o ingrijire atenta hainelor indiferent de tipul materialului. Va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla mai multe detalii utile despre acest produs, iar noi vom prezenta toate informatiile intr-o maniera cat se poate de obiectiva.

Uscatorul de rufe Heinner HCD-V804SB este prevazut cu o capacitate destul de mare, de 8 kg, fiind suficient chiar si pentru o familie cu aproximativ 4 membri. Este incadrat in clasa de eficienta energetica B, insa trebuie sa recunosc ca mi-ar fi placut sa se lucreze mai mult la acest capitol si sa se obtina o clasa de eficienta energetica mai performanta.

Programele din dotare sunt foarte diversificate si foarte bine gandite astfel incat sa poata acoperi orice tip de nevoi am avea. Printre acestea se numara:

 • Uscare prelungita bumbac – este potrivit pentru articolele din bumbac foarte groase, capacitatea maxima fiind de 8 kg, avand o durata de 179 minute.
 • Uscare bumbac pentru asezare in dulap – pot fi adaugate articole din bumbac, care ulterior doriti sa le asezati direct in dulap. Sarcina maxima este de 8 kg, iar durata de 174 minute.
 • Uscare bumbac pentru calcare – articolele din bumbac raman usor umede pentru a fi calcate mai usor. Capacitatea maxima este de 8 kg, iar durata de 148 minute.
 • Uscare sintetice pentru asezare in dulap – de aceasta data, vom adauga articole sintetice, carora li se va oferi o uscare optima. Sarcina maixma este de 4 kg, iar durata de 74 de minute.
 • Uscare sintetice pentru calcare – este recomandat, deopotriva, pentru articole realizate din materiale sintetice, care la final vor ramane usor umede. Sarcina maxima este de 4 kg, iar durata de 64 de minute.
 • Delicate – este recomandata adaugarea exclusiv a articolelor realizate din materiale delicate, sarcina maxima fiind de 2 kg, iar durata de 55 de minute.
 • Timp uscare – permite personalizarea ciclului de uscare.
 • Articole bebelusi – recomandat pentru hainele celor mici, capacitatea maxima fiind de 3 kg, iar durata de 78 de minute.
 • Pilote – este potrivit pentru articole voluminoase cum ar fi pilote, cearceafuri, cuverturi si asa mai departe. Capacitatea maxima este de 2.5 kg, iar durata de 140 de minute.
 • Haine sport – potrivit pentru articolele sport cum ar fi echipamentele de fitness, de fotbal etc, sarcina maxima fiind de 4 kg, iar durata 103 minute.
 • Mixt – pot fi adaugate atat articole din bumbac, cat si articole din materiale sintetice, fara sa depaseasca sarcina maxima de 4 kg. Dureaza 110 minute.
 • Reimprospatare lana – presupune, practic, aerisirea articolelor din lana care au capatat un miros neplacut, avand o durata de doar 5 minute.
 • Reimprospatare – presupune, deopotriva, aerisirea tesaturii hainelor, care au fost depozitate mult timp in dulap si au capatat un miros neplacut. Are o durata de 10 minute.
 • Express 45′ – este un program destul de scurt cu o durata de doar 45 de minute si o sarcina maxima de 2 kg.
 • Camasi 30′ – dureaza, deopotriva, destul de putin, si anume 30 de minute, capacitatea maxima fiind de 0.5 kg.

De asemenea, sunt prezente si o serie de functii auxiliare extrem de utile. Printre acestea se numara functia anti-sifonare ce prelungeste etapa anti-sifonare cu inca o ora, pentru mai putin cute pe haine. Putem selecta, de asemenea, si nivelul de uscare dorit, existand trei setari in acest sens. Cu functia de programare intarziata putem amana ora de incepere a uscarii de la o ora pana la 23 de ore.

Cu functia de blocare acces copii, putem bloca panoul de control pentru ca cei mici sa nu deregleze setarile realizate anterior de noi.

Uscatorul este prevazut cu un design foarte elegant si placut, carcasa fiind de culoare argintie. Frontal, se afla panoul de control prevazut cu un buton rotativ de selectie a programelor de uscare dorite si display LED prin intermediul caruia putem monitoriza timpul ramas pana la finalizarea programului, indicatori precumce pentru rezervorul de apa, pentru curatarea filtrului de scame, pentru curatarea condensatorului, nivelul de uscare, dar putem activa si functiile auxiliare. Hubloul prezinta deschidere pe partea dreapta fiind destul de mare incat sa putem manevra foarte usor articolele voluminoase.

Nivelul de zgomot produs este de 66 dB, un nivel rezonabil, ceea ce inseamna ca nu va fi deranjant in timpul functionarii.

Dimensiunile aparatului sunt de 59.6 cm adancime, 60.9 cm latime si 84.5 cm inaltime.

Concluzii si Pareri

Heinner HCD-V804SB este un uscator de rufe care isi face treaba foarte bine, uscand foarte bine hainele indiferent daca adaugam articole mai groase sau mai subtiri. Cumparatorii sunt multimiti de el si sustin ca usuca foarte bine, este usor de folosit si deloc galagios. De asemenea, sustin ca este suficient de incapatoare pentru nevoile lor si, in ansamblu, nu au ce sa ii reproseze. In plus, dupa uscare, hainele sunt mult mai pufoase, iar scamele sunt curatate de pe suprafata lor. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este avantajos.

Cat de utila v-a fost aceasta postare?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi 0

Niciun vot! Fii primul care voteaza!

Review pe scurt: Heinner HCD-V804SB

9.5

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.7/10

Programe si Functii

9.5/10

Pret

9.5/10

Design

9.6/10

PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Incapator
 • Programe diversificate
 • Design elegant
 • Hainele sunt mai pufoase

Contra

 • Consum energetic cam ridicat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *