Review Indesit IDV 75 EU – uscator de rufe cu capacitatea de 7 kg

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Uscator de rufe Indesit IDV 75 EU, Incarcare Frontala, C, 7 kg, Alb

Indesit IDV 75 EU este un uscator de rufe ieftin, care nu detine cine stie de tehnologii,avand sistem de ventilare pentru uscarea rufelor, insa poate fi un ajutor potrivit. Daca ma intrebati pe mine, eu as opta pentru acest produs in cazul unui apartament sau garsoniere date spre inchiriere, insa haideti sa vedem despre ce este vorba!

Capacitatea uscatorului Indesit IDV 75 EU este una destul de buna, de 7 kg, fiind potrivita chiar si pentru o familie cu 1-2 copii. Este incadrata in clasa de eficienta energetica C, ceea ce pe mine, personal, nu ma prea incanta. Consumul energetic poate fi unul mai mare, mai ales daca face o comparatie cu noile modele aparute pe piata, diferenta ar putea fi considerabila.

Printre programele din dotare se numara:

  • Cotton – vine la pachet cu 7 variante, ce difera in functie de cantitatea de haine adaugata, dar si in functie de durata. Astfel, pentru spalarea unui kilogram de articole durata variaza intre 20-30 de minute, pentru 2 kg 35-45 de minute, pentru 3 kg 45-60 de minute, pentru 5 kg 70-80 de minute, pentru 6 kg 80-100 de minute, iar pentru 7 kg 90-120 de minute.
  • Synthetics – este eficient pentru uscarea hainelor realizate din materiale sntetice si presupune trei variante. Pentru cantitatea de 1 kg durata este de 20-30 de minute, pentru 2 kg 35-45 de minute, iar pentru 3 kg 45-60 de minute.
  • Acrilice – implica doua alternative: un kilogram 25-40 de minute, iar pentru 2 kg 40-60 de minute.
  • Reimprospatare – ofera un refresh hainelor care au stat foarte mult timp inchise in dulap si au capatat un miros neplacut.

Un plus i-as acorda pe partea de zgomot, fiindca este un aparat destul de silentios, ce inregistreaza numai 69 dB.

In ceea ce priveste design-ul, nu pot spune ca ma impresioneaza prea mult. Este un aparat destul de simplu si clasic, iar frontal este amplasat panoul de control. In partea stanga sunt indicate programele pe care le inglobeaza, iar prin intermediul butoanelor din partea dreapta poti alege programul potrivit.

Dimensiunile uscatorului sunt de 55 cm adancime, 59.5 cm latime si 85 cm inaltime.

Concluzii si Pareri

Asadar, nu as putea spune ca m-a impresionat uscatorul Indesit IDV 75 EU din vreun punct de vedere, pentru ca totul este basic de la design pana la dotari. Personal, pentru acasa as prefera un model mult mai performant, insa aici depinde si de bugetul pe care fiecare dintre noi il are la dispozitie, dar si de asteptari. Pe de alta parte, in anumite situatii, trebuie sa recunosc ca ar fi util. In ansamblu, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul cat se poate de corect.

Review pe scurt: Indesit IDV 75 EU

7.5

Calitate

7.5/10

Fiabilitate

8.4/10

Programe si Functii

7.0/10

Pret

8.0/10

Design

6.8/10

PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Silentios
  • Relativ incapator

Contra

  • Consum energetic mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *