Uscator de rufe Indesit YTM0871REU: Review si Pareri avizate

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Uscatorul de rufe Indesit YTM0871REU poate fi o alternativa foarte accesibila ca pret, ce ofera o ingrijire destul de buna hainelor, uscandu-le in timp util. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii utile astfel incat sa puteti verifica daca este produsul potrivit nevoilor voastre.

Indesit YTM0871REU pune la dispozitie o capacitate de 7 kg si este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic rezonabil.

Totodata, prezinta o gama destul de variata de programe astfel incat reuseste sa acopere o mare parte din nevoi. Printre acestea se numara programele de baza cum ar fi cel de bumbac, sisntetice, mix, ori programele speciale ce vizeaza reimprospatarea tesaturii hainelor,  programul pentru articole delicate, cel pentru pantofi sport si alte accesorii etc. In plus, dispune si de functii utile cuma ar fi rufe fara cute ce previne sifonarea hainelor, prin realizarea de rotatii variate ale cuvei. Functia de blocare acces copii presupune dezactivarea panoului de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla setarile realizate anterior.

Din punct de vedere estetic, este un model destul de simplu, fara elemente cu care sa iasa in evidenta. Frontal, se afla panoul de control prevazut cu buton rotativ de selectare a programului de uscare dorit si cateva butoane de tip push care permit pornirea/oprirea aparatului si activarea functiilor auxiliare. Hubloul cu deschidere pe partea dreapta este suficient de mare incat sa permita manevrarea facila chiar si a articolelor voluminoase.

In ceea ce priveste zgomotul produs, nu ar trebui sa va faceti griji, fiindca inregistreaza cel mult 67 dB.

Dimensiunile uscatorului sunt de 64.9 cm adancime, 59.5 cm latime si 84.9 cm inaltime, avand o greutate de 44 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Indesit YTM0871REU este un model de uscator de rufe destul de simplu, dar care se descurca eficient, oferind o ingrijire optima hainelor. Cumparatorii au declarat ca aparatul functioneaza chiar mai bine decat se asteptau, la final hainele putand fi depozitate direct in dulap. Este destul de spatios pentru nevoile sale, usor de setat, iar programele foarte bine gandite. Le-ar fi placut totusi sa dispuna si de un display pentru a putea verifica timpul sau chiar de un sonor de avertizare atunci cand uscarea s-a terminat. Totusi, in ansamblu, sunt de parere ca au facut o investitie buna al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Indesit YTM0871REU

9.2

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.6/10

Programe si Functii

9.0/10

Pret

9.3/10

Design

9.0/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Gama de progarme foarte bine gandita
  • Functia antisifonare
  • Usor de setat

Contra

  • Lipsa display

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *