Uscator de rufe Whirlpool FreshCare+ FTD83X3WSEU : Review si Pareri avizate

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Whirlpool FreshCare+ FTD83X3WSEU este un uscator de rufe eficient prevazut cu programe bine gandite oferind o uscare optima hainelor. Poate fi o alternativa interesanta, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Uscatorul de rufe Whirlpool FreshCare+ FTD83X3WSEU pune la dispozitie o capacitate de 8 kg si este incadrat in cea mai performanta clasa de eficienta energetica si anume A+++, asigurand un consum energetic foarte mic.

Aparatul dispune de o gama variata de programe acoperind integral orice fel de nevoi ati avea. Printre acestea amintim de programele gandite in functie de tipul materialului – bumbac, sintetice, lana, delicate sau pentru nevoi speciale cum ar fi pilote, reimprospatarea tesaturii hainelor, articole sportive si asa mai departe.

Datorita tehnologiei al salea simt, aparatului va oferi o ingrijire optima hainelor, prevenin uscarea excesiva si degradarea hainelor. Tehnologia Soft Move ofera o ingrijire optima hainelor in cadrul fiecarei etape de uscare.

Functia de programare intarziata permite amanarea orei de incepere a programului dorit.

Uscatorul Whirlpool FreshCare+ FTD83X3WSEU este prevazut cu un design simplu, carcasa fiind alba. Frontal, se afla panoul de control dotat cu un buton rotativ de selectare a programului de uscare dorit si display-ul ce permite verificarea duratei programelor, a indicatorilor ce asigura buna functionare a masinii si activarea functiilor auxiliare. Hubloul cu deschidere pe partea dreapta este suficient de mare astfel incat sa puteti manevra facil articolele voluminoase.

In plus, presupune un mod de functionare destul de silentios, inregistrand cel mult 64 dB.

Dimensiunile uscatorului sunt de 64.9 cm adancime, 59.5 cm latime si 84.9 cm inaltime, avand o greutate de 44 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri 

Whirlpool FreshCare+ FTD83X3WSEU este o varianta avantajoasa ca pret, ce ofera o ingrijire optima hainelor. Cumparatorii sunt foarte multumiti de modul de functionare al acesteia sustinand ca programele sunt foarte bine gandite si diversificate, este extrem de economic si usor de programat. De asemenea, durata poate fi reglata in functie de cat de uscate sunt hainele. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Cat de utila v-a fost aceasta postare?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi 0

Niciun vot! Fii primul care voteaza!

Review pe scurt: Whirlpool FreshCare+ FTD83X3WSEU

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Programe si Functii

9.6/10

Pret

9.5/10

Design

9.4/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Capacitate generoasa
  • Foarte economica
  • Gama variata de programe
  • Silentios

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *