Uscator de rufe Whirlpool Supreme Care STU92XEU – Review si Pareri obiective

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Whirlpool Supreme Care STU92XEU este un uscator de rufe spatios si economic, prevazut cu o gama variata de programe pentru o uscare optima a hainelor. Poate fi o varianta interesanta de luat in calcul, insa nu inainte de a afla toate informatiile necesare.

Uscatorul de rufe Whirlpool Supreme Care STU92XEU ofera o capacitate de 9 kg, fiind potrivita si pentru familii mai mari. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus.

Pune la dispozitie o gama variata de programe ce reusesc sa acopere cam orice fel de probleme ati avea. Beneficiaza atat de programe pentru nevoi de baza, cat si pentru nevoi speciale. Printre acestea amintim de programele pentru bumbac, materiale sintetice ori delicate. Programul de camasi permite uscarea rapida a camasilor din bumbac sau materiale sintetice. Programul calcare usoara faciliteaza calcarea hainelor, acestea ramanand usor umede. Programul articole sportive permite uscarea rapida a echipamentelor sport. Programul pentru articole mari este destinat tuturor articolelor voluminoase, in timp ce programul blugi este potrivit articolelor din denim. Programul articole de matase este ideal pentru hainele foarte delicate din matase, iar cel pentru colorate ofera o uscare blanda hainelor pentru a preveni decolorarea lor.

Descopera oferta de astazi!

Tehnologia Al saselea simt asigura un contrl eficient asupra procesului de uscare, pentru a usca eficient hainele prevenind degradarea lor. Optiunea rapid permite reducerea duratei programelor de spalare. Cilclul de reimprospatare permite eliminarea mirosurilor neplacute din haine si reimprospatarea tesaturii acestora. In plus, functia de programare intarziata permite amanarea orei de incepere a programului dorit, iar functia child lock presupune dezactivarea panoului de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla setarile realizate anterior.

Uscatorul Whirlpool beneficiaza de un design foarte elegant, fiind prevazut cu o carcasa alba. Frontal, se afla panoul de control prevazut cu butoane touch ce permite selectarea programelor de uscare, monitorizarea duratei acestora, precum si activarea functiilor auxiliare. Hubloul cu deschidere pe partea dreapta este suficient de  mare incat sa permita manevrarea facila chiar si a articolelor voluminoase.

Este un model destul de silentios, ce inregistreaza 64 dB.

Dimensiunile acestuia sunt de 65.6 cm adancime, 59.5 cm latime si 84.9 cm inaltime, avand o greutate de 44 kg.

Verifica si alta oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Whirlpool Supreme Care STU92XEU poate fi o alegere buna, fiind un model spatios si economic. Cumparatorii declara ca isi face treaba in parametrii optimi, uscand excelent hainele. Programele sunt bine gandite, functiile auxiliare foarte utile, iar aparatul face tot ceea ce promite. Astfel, il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Whirlpool Supreme Care STU92XEU

9.6

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Programe si Functii

9.6/10

Pret

9.4/10

Design

9.7/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Capacitate generoasa
  • Eficienta energetica
  • Programe variate
  • Design elegant

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *