Uscator de rufe Whirlpool FreshCare+ FTM228X3BEU : Review si Pareri pertinente

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Uscatorul de rufe Whirlpool FreshCare+ FTM228X3BEU poate fi o varianta foarte interesanta si eficienta care va va asigura o ingrijire optima hainelor indiferent de tipul lor. Va propunem sa descoperiti mai multe informatii utile in continuare pentru a verifica daca produsul este in concordanta cu nevoile voastre.

Whirlpool FreshCare+ FTM228X3BEU pune la dispozitie o capacitate destul de generoasa, de 8 kg, si este incadrat in cea mai performanta clasa de eficienta energetica si anume A+++, asigurand astfel un consum energetic foarte mic.

Aparatul are la baza o gama foarte variata de programe foarte bine gandite menite sa acopere orice fel de nevoi ati avea. Printre acestea amintim de cel de uscare rapida care permite uscarea unei cantitati reduse de haine in doar 30 de minute. Programul de improspatare are rolul de a reimprospata tesatura hainelor eliminand mirosurile neplacute. Programul de calcare usoara optimizeaza calcarea hainelor, astfel incat la final acestea vor ramane usor umede. Programul articole de pat este indicat pentru uscarea lenjeriei de pat, cearceafurilor etc. De asemenea, exista si alte programe utile cum ar fi cel special pentru camasi, articole sportive blugi sau articole din matase. Practic, este imposibil sa nu gasesti programul potrivit indiferent de nevoile pe care le ai.

Tehnologia Al salea simt presupune existenta unor senzori speciali care controleaza nivelul de umiditate si adapteaza ciclul de spalare prevenind uscarea excesiva a hainelor si degradarea lor.  Tehnologia Fresh care mentine hainele proaspete dupa uscare, pana la 6 ore, atunci cand nu ajungem sa le scoatem imediat din aparat.

Functia de programare intarziata permite amanarea orei de incepere a spalarii, in timp ce functia blocare copii presupune dezactivarea panoului de control astfel incat cei mici sa nu poata deregla setarile realizate anterior.

Uscatorul Whirlpool FreshCare+ FTM228X3BEU prezinta un design modern si placut, carcasa fiind alba. Frontal, regasim panoul de control prevazut cu buton rotativ de selectare a programului de uscare dorit, dar si un display ce permite monitorizarea duratei programelor, a indicatorilor ce asigura buna functionare a masinii si activarea functiilor auxiliare. Hubloul cu deschidere pe partea dreapta este suficient de mare incat sa permita manevrarea facila chiar si a articolelor voluminoase.

Presupune un mod de functionare destul de silentios inregistrand maxim 64 dB.

Dimensiunile uscatorului sunt de 64.9 cm adancime, 59.5 cm latime si 84.9 cm inaltime, avand o greutate de 44 kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Uscatorul de rufe Whirlpool FreshCare+ FTM228X3BEU poate constitui o alternativa inspirata, intrucat este foarte economic si asigura o uscare optima hainelor. Cumparatorii s-au aratat foarte multumiti de acest uscator si sustin ca fara indoiala isi face treaba eficient. Este silentios, programele din dotare acopera integral nevoile pe care le au si unde mai pui ca este si foarte economic. In consecinta, il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Review pe scurt: Whirlpool FreshCare+ FTM228X3BEU

9.7

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Programe si Functii

9.7/10

Pret

9.7/10

Design

9.7/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Foarte economic
  • Gama variata de programe
  • Capacitate generoasa
  • Silentios

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *