Uscator de rufe Whirlpool Supreme Care STU82EU : Review si Pareri pertinente

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Whirlpool Supreme Care STU82EU este un model de uscator incapator si eficient, prevazut cu o gama variata de programe, reusind sa faca fata oricarei situatii. Poate fi o alternativa avantajoasa, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Uscatorul de rufe Whirlpool Supreme Care STU82EU este prevazut cu o capacitate de 8 kg si este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus.

Aparatul prezinta o gama variata de programe ce acopera atat nevoile de baza cum ar fi bumbac, sintetice, lana etc, cat si nevoi speciale precum reimprospatarea tesaturii hainelor, calcare usoara, camasi, articole sport si asa mai departe. In principiu, programele din dotare acopera orice fel de nevoi ati avea, putand fi adaugate orice fel de articole, indiferent de tipul lor sau material.

Optiunea rapid permite reducerea duratei programelor si uscarea mai rapida a hainelor. De asemenea, exista posibilitatea de a regla nivelul de uscare, existand patru setari: uscare cu fierul de calcat, uscare pentru haine pe umeras, uscare in dulap si extra. Optiunea de uscare delicata ofera o ingrijire delicata hainelor, prevenind degradarea lor. Tehnologia Freshcare+ pastreaza hainele proaspete pana la 6 ore atunci cand nu ajungeti sa le scoateti din aparat dupa ce programul a luat sfarsit.

Functia de blocare taste dezactiveaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu derergleze setarile realizate anterior. Functia de programare intarziata permite amanarea programului de uscare in functie de ora convenabila voua.

Uscatorul beneficiaza de un design elegant, carcasa fiind de culoare alba. Frontal se afla panoul de control prevazut cu buton rotativ de selectare a programului de uscare dorit si display-ul ce permite verificarea duratei programelor, activarea functiilor auxiliare sau verificarea indicatorilor ce asigura buna functionare a masinii. Hubloul cu deschidere pe partea dreapta este suficient de mare incat sa permita manevrarea facila chiar si a articolelor voluminoase.

De asemenea, presupune un mod de functionare destul de silentios, inregisrand in timpul uscarii maxim 64 dB.

Dimensiunile uscatorului sunt de 65.6 cm adancime, 59.5 cm latime si 84.9 cm inaltime, avand o greutate de 44 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Uscatorul de rufe Whirlpool Supreme Care STU82EU poate fi o alternativa foarte buna, ce usuca eficient hainele prevenind degradarea lor. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de alegerea facuta si declara ca isi face treaba excelent. Este suficient de incapator, foarte bine dotat, iar la final, dupa uscare hainele sunt mai moi si placute la atingere. Recomanda mai departe produsul si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Whirlpool Supreme Care STU82EU

9.7

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Programe si Functii

9.7/10

Pret

9.6/10

Design

9.6/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Eficienta energetica
  • Gama variata de programe
  • Spatios
  • Design elegant

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *